Hledáte kávu, která nejen skvěle chutná, ale má i jasný původ a příběh? V pražírně Mohaji ze Středočeského Kostelce nad Labem to berou od podlahy – praží výhradně výběrovou kávu (SCA skóre 82+), a to každý týden, aby byla vždy co nejčerstvější.
Ale pozor – čerstvá káva potřebuje trochu času. ⏳ Doporučují ji začít připravovat až 14 dní po upražení, kdy se naplno rozvine její chuťový profil. Datum najdete vždy na zadní straně obalu.
🫘 Co najdete u nás v nabídce?
Jižní Amerika Plné čokoládové tělo, ořechy a jemné ovoce. Ideální na espresso nebo cappuccino.
Afrika & Indonésie Ovocné tóny, lehčí tělo. Skvělé pro alternativní přípravy.
Espresso směsi Vyvážené chuti bez kyselosti. Zrna se míchají před pražením pro maximální sladění.
Kávy Mohaji jsou balené do neprůhledných sáčků se zipem a jednocestným ventilem. V uzavřeném obalu vydrží čerstvá minimálně 4 měsíce. Po otevření stačí sáček dobře uzavřít a vytlačit vzduch – a chuť vydrží déle voňavá a plná.
Ať už hledáte kávu na každý den, nebo něco výjimečného na víkendové pomalé ráno, u nás si určitě vyberete. Výběrovka srdcem i chutí. ❤️
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací zde.