Novinka Puffy More Plus

Alize PUFFY More PLUS

Puffy More Plus

Novinka Alize Puffy More Plus a v čem je jiná?

Alize Puffy More Plus je inovativní příze, která přináší ještě větší objem a měkkost než původní verze. Díky nové technologii je tato příze ještě lehčí a vzdušnější, což z ní činí ideální volbu pro pletení pohodlných a teplých svetrů, šál a dek.

Nová verze Alize Puffy More Plus je dostupná v široké škále barev, včetně pastelových odstínů a živých barev, takže si každý vybere podle svého vkusu. Příze je vhodná pro začátečníky i pokročilé pletaře a umožňuje rychlé a snadné vytváření krásných projektů.

 

Porovnání v počtu oček

Na fotce můžete vidět jasný rozdíl ve velikosti a v počtu oček. Mezitím, co Puffy More Fine má na půlmetrové délce 41 oček, tak Puffy More Plus jich má pouze 2O. S většími očky je práce o něco jednodušší a při pletení bude čas výroby o něco kratší. 

Puffy More Plus
Puffy More Plus

Pleteme

Díky velké škále barev máme obrovské možnosti ve výběru různých vzorů a motivů, které můžeme na výrobcích z Puffy More mít. Dokonce v  aplikaci od Alize můžete využít několik hotových návodů, nebo si nechat vyrobit svůj vlastní vzor. Stačí, když do aplikace vložíte/vyfotíte fotku, zvolíte si velikost výrobku a následně Vám bude vygenerován přesný návod. Aplikace je samozřejmě volně dostupná, včetně návodů. U výroby ale musíme brát na mysli, kterou Puffy si vybereme. Na obrázku můžete vidět rozdíl ve výrobě totožného motivu, ale použití Puffy Fine a Puffy Plus.

Za nás naprostá bomba!

Jednou začnete a už nepřestanete!
Těšíme se na výsledky! Poslat nám je můžete na Facebook, Instagram, nebo email info@prohackovani.cz :)