Zasaďte si svůj strom

Zasaďte strom

 

Připojili jsme se k projektu "Sázíme Česko", abychom podpořili přirozenou obnovu přírodních zdrojů.

Ať chceme nebo ne, každý z nás (myslíme tím všechny lidi na této planetě, žijící v civilizovaném světě) nějakým způsobem přispívá ke zhoršování životního prostředí. Bohužel i malý nákup v každém eshopu nechává uhlíkovou stopu.
 
V Proháčkování děláme maximum pro to, abychom to změnili. Recyklování je základní povinností každého z nás, a proto vaše zásilky odesíláme převážně v recyklovaných krabicích (v dobrém stavu). 
 
Nyní jsme se připojili k projektu "Sázíme Česko".
 
Pokud vám není lhostejný osud naší planety, chcete aby vaše děti, vnoučata či pravnoučata vyrůstaly a žily ve zdravém prostředí, můžete se zapojit i vy!
 
Kompenzovat Váš nákup můžete tím, že si koupíte strom, který pak bude do 6 měsíců zasazen. Obdržíte certifikát o koupi stromu a po vysazení stromku dostanete informaci o tom, kde byl zasazen. Nový (nebo obnovený) lesík pak budete moci navštívit a dostanete i návod jak se tam dostanete, s parkováním v blízkosti místa výsadby ;)
 
V košíku stačí odklepnout "Chci zasadit strom v Česku za 69 Kč" a o vše ostatní bude postaráno 🙂
 
Chtěli byste se v tomto projektu angažovat více? Zaregistrujte se k sázení stromků jako dobrovolník a dostanete vědět hned, jak budou naplánované další výsadby. 
Kromě toho, že uděláte dobrou věc pro naši planetu, strávíte den na čerstvém vzduchu, se skvělými, stejně naladěnými lidmi a domů budete odcházet sice unavení, ale šťastní a s dobrým pocitem :)
 
V současné době se do projektu "Sázíme Česko" zapojilo již téměř 25000 lidí, 550 lidí pomohlo fyzicky při sázení stromků a zasazeno bylo přes 65000 stromků. To vše za pouhý rok, protože tento projekt vznikl teprve loni v červnu 2022! Úžasné!
 
My jsme se zapojili sice až teď v červnu 2023, ale nikdy není pozdě. Pojďte do toho s námi. Malé věci dělají velké divy!
 
 
OPLAŤTE DNES PŘÍRODĚ TO, CO NÁM DÁVÁ. ZASAĎTE STROM.
LES, KTERÝ DÍKY VÁM VYROSTE, BUDE DĚLAT SVĚT LEPŠÍM I ZA MNOHO LET!