Novinky do mailu

Novinky do mailu a sleva k svátku?

Každou chvíli nám zvoní telefon nebo přijde mail s dotazem, kdy budeme mít tu či onu přízi. A my vždy s ochotou zjistíme zda a kdy má tato příze dorazit. Někdy se jedná třeba jen o háček, koženkový štítek hand made, látku, dřevěné dekorace nebo i něco, co jsme ještě nikdy neměli. 

Naše kolegyňky vždy rády zjistí všechny potřebné informace, ale pokud chcete být v obraze a vědět jako první, co jsme naskladnili, co nového jsme pořídili nebo které produkty jsou v doprodeji, tak doporučujeme, abyste se přihlásili k Odběru novinek v našem eshopu. Pokud jste tak ještě neučinili, tak Vám nejspíš při každém otevření stránek www.prohackovani.cz vyskočí v levém dolním rohu (na mobilu dole) malé fialové okénko s nápisem: Novinky 1x týdně do Vaší schránky? Když odkliknete "Ano", následně  vložíte své jméno a emailovou adresu, a to potvrdíte v mailu, tak od nás obdržíte pravidelné novinky, akce a jako bonus Vám přijde slevový kupón s 10% slevou k svátku.

Je ale možné, že jste se již v minulosti přihlásili k odběru přes naše webové stránky, ale žádné novinky v mailu jste nenašli. Pokud jste se nepřihlásili přes "pop-up" okénko, je možné, že Vám email nechodí a pak je třeba se znovu přihlásit, abyste měli nárok na akční slevy a slevu k svátku.

PS: Občas se může stát, že Vám přistane mail ve schránce i 2x týdně. To když dorazí něco fakt úžasného nebo se rozhodneme pro náhlou akci a myslíme se, že Vás to bude opravdu zajímat! Jako třeba dnes... Dorazily příze Dolphin Baby, Puffy, Everday, Bikini (a mnoho dalšího) a naši zákazníci, kteří jsou přihlášení k Odběru novinek, již tuto informaci mají a jako první můžou vybírat z oblíbených přízí, než se vyprodají ;)