Slavíme 5 let od vzniku Prohackovani.cz

Pro Háčkování s.r.o.

 

Je to pro nás neuvěřitelné, ale 24.9.2021 je to 5 let, kdy nám na náš e-shop www.prohackovani.cz přišla první objednávka.

Když jsme doma v určitou dobu přemýšleli co dál, znáte to, doma tři malé děti, konec rodičovské se pomalu blíží, jak tedy skloubit rodinu, školky a dojíždění do práce, přišla myšlenka zkusit založit e-shop s klubíčky. Háčkování u nás bylo v plném proudu, od čepiček na holky, přes hračky, kabelky apod.

Na jaře 2016 jsme tedy podnikli všechny „papírové“ kroky, přes léto pracovali na e-shopu, který se nám v září podařilo spustit. Pamatuji si na tu velkou radost, když přišla první objednávka. Bylo to právě 24.9.2016 a obsahem objednávky nemohlo být snad nic jiného, než oblíbená příze Dolphin Baby.

Postupem času, když byla klubíčka všude, povedlo se nám získat prostory ve vedlejším domku. Velký dík patří mamince, která nám v začátku pomáhala. Bylo ale také jasné, že sami už to nezvládneme a začali jsme se rozšiřovat o další pomocnice na vychystávání a balení zásilek.

Abychom dali podnikání správný směr, byla v srpnu 2017 založena společnost Pro Háčkování s.r.o.

Se stoupající poptávkou po zboží a následným rozšiřováním sortimentu nám stávající prostory začaly být těsné.

Po intenzivním hledání jsme v září 2019 objevili sklad v Kostelci nad Labem. Prostory se zdály být velké. Jak hala pro naše klubíčka, tak ale i zázemí pro zaměstnance a prostor pro prodejnu.

V Kostelci nad Labem se nám podařilo posunout se zase o kus dál. Opět jsme mohli rozšířit naši nabídku, např. o látky a galanterii. Otevřeli jsme prodejnu, protože zájem o osobní odběry a možnost vybrat si klubíčka osobně na místě, vzrostl. Vzniklo administrativní oddělení, příjem zboží, marketing, také jsme získali skvělou manažerku a konečně po dlouhých pracovních večerech a víkendech naplno přešla k nám i „dobrá duše firmy“ :))) totiž můj manžel Dalibor, který do té doby pracoval v mezinárodní logistické společnosti. Vše tím nabralo ještě vyšší obrátky, došlo k rozvoji technické podpory e-shopu, byl zprovozněn elektronický systém na kontrolu vychystávaných objednávek, zavedl se systém štítkování produktů a celá řada nových interních směrnic k zefektivnění pracovních postupů.

Časem se ale opět ukázalo, že bychom potřebovali ještě větší sklady, zároveň jsme ale nechtěli přijít o prodejnu. K naší radosti se nám, pro potřeby e-shopu, podařilo získat vyhovující sklad v Čelákovicích, kam jsme se v srpnu 2021 přesunuli a zachovali jsme prodejnu v Kostelci nad Labem.

Dnes, po pěti letech, Pro Háčkování s.r.o. zaměstnává úžasný kolektiv lidí, z nichž někteří jsou součástí týmu už od začátku. Naší firmou opravdu žijeme, společně se snažíme vybírat pro Vás krásné příze, k tomu potřebné doplňky, sledovat trendy a zavádět novinky na trhu.

Cesta od první objednávky až k dnešku nebyla vždy jednoduchá, spousta pracovních večerů a nocí, bylo potřeba několik složitějších rozhodnutí, ale dnes je zde úspěšný e-shop s nabídkou více jak 7500 položek. Vše s jasným a jednoduchým cílem - zákazníkům nabízet kvalitní produkty a nadstandardní péči, prostor, ve kterém najdou vše, co potřebují a budou se k nám rádi vracet.

Rádi bychom tento den oslavili i s vámi, našimi báječnými a věrnými zákazníky, a jako poděkování vám nabídli slevu 5 % na celý sortiment. Sleva platí pouze 24.9.2021 a uplatníte ji pomocí slevového kódu SLEVAPET, kterou zadáte při dokončování objednávky na našem e-shopu na adrese www.prohackovani.cz.