Unboxing s Krampolínkou

Rozbalování balíčku s Krampolinkou

     Nedávno jsme navázali spolupráci s úžasnou Krampolinkou, která háčkuje nádherné věci, ať už jsou to svetříky, sukně, šaty nebo jiné věci. Minulou neděli rozbalovala balíček z Proháčkování na jejím Youtube kanále Krampolinka Háčkování Crochet v jejím sledovaném pořadu Povídání u Klubíčka a úplně nás tím očarovala. V balíčku od nás našla oblíbené špagáty Bobilony, o kterých moc krásně vyprávěla. Bobilony se vyrábí ve čtyřech velikostech a jsou vyrobené z kvalitní bavlněné tričkoviny. Jsou vhodné k výrobě různých domácích doplňků jako jsou košíky, koberečky, prostírání nebo třeba i k obháčkování stoličky, kterou si také můžete pořídit v našem eshopu. Pokud chcete vědět o Bobilonech víc, než běžný smrtelník, potom doporučuji navštívit její blog!

     Nicméně, Krampolinka navrhla uháčkovat plážovou tašku a nám se ten nápad ohromně zalíbil, tak jsme do balíčku přibalili i bambusová ucha, která budou působit nádherně na takové letní tašce. Sami jsme zvědaví, jakou tašku Krampolinka vymyslí, protože všechno co jsme u ní zatím viděli, tak se nám moooc líbilo :) 

     Krampolinka ráda háčkuje všemožné svetry, sukně, šaty, čepice, nákrčníky a dělá k nim i návody, což je naprosto úžasná věc jak pro začátečníky, tak i pro zkušené tvořilky. Návody najdete nejen na jejím Youtube kanále, ale i na její FB stránce Krampolinka Háčkování nebo na stránkách www.krampolinka.cz.
Můžete si tam přečíst i rozhovor s majitelkou eshopu Prohackovani.cz, kde se dozvíte např. proč začala prodávat vlnu a příze, jestli má nějaké oblíbené klubíčko a co zrovna teď tvoří.

     Z této spolupráce jsme opravdu nadšení, už teď se těšíme, co společně příště vymyslíme! Sledujte naše stránky, Facebook, Instagram, Youtube... prostě všechno, ať Vám nic neunikne!

 

     DĚKUJEME, KAČI :)